Applen 2018 Black Friday tarjoukset – saatavana vain Apple Store lahjakortteja

Kuva: Applen verkkokauppa

Tunnetusti Applen tuotteet ovat melko kalliita, joten monet ihmiset odottavat kunnes yhtiö tai muut jälleenmyyjät tarjoavat parempia alennuksia.

Tälläistä Black Friday alennusmyyntiä ei Apple koskaan tarjoa, eikä se tosiaan tapahdu tänäkään vuonna, koska toisin sanoen tietokonejätin lanseeraama Black Friday 2018 -myynti on pettymys.

Kuten Applen mustan perjantain myyntisivulla näkyy, et saa alennuksia iPhoneista, iPadeista tai MacBoo-tietokoneista, mutta vain … Apple Store lahjakortteja, kun ostat uuden laitteen.

Kuten jo luultavasti tiedätkin, että Apple on määrittänyt tänä vuonna uuden hintatason uusille iPhone-laitteille, joten Yhdysvalloissa iPhone XS Max ylittää 1449 dollaria.

Lisäksi vielä Apple ei näe syytä aloittaa Black Friday -alennusta huolimatta myynnin laskusta, joten mitä saat, jos ostat uuden iPhonen. Se on 50 euron Apple Store -lahjakortti valitulle SIM-kortille. Tälle sopivat iPhone-mallit ovat iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus ja iPhone 7.

Jos olet kiinnostunut tablet-laitteista, iPad-sovelluksissa ei ole erityisiä alennuksia. Sen sijaan, jos saat uuden 10,5-tuuman iPad Pro, iPad tai iPad mini 4, niin saat 100 euron Apple Store -lahjakortin.

MacBookin mukana tulee 200 euron lahjakortti, kun taas Apple Watch Series 3:lle saat vain 50 euron lahjakortin. Apple Watch-sarjassa 4 ei ole tarjouksia.

Apple ei ole käynnistänyt erikoistarjouksia vuoden 2018 tuotevalikoimastaan, joten jos toivottaisitte halvemmaksi kuin iPhone XS tai Apple Watch-sarja 4, Apple Store ei ole paras paikka mennä. Jälleenmyyjät voivat kuitenkin pitää myös Apple-tuotteissaan erityisen myynnin tänä vuonna, joten voit tarkistaa jälleenmyyjiltä paremmat iPhone-alennuksia. Kts. kuvat alla. (kuvat: Applen verkkokauppa)

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.