Jokainen Applen iPhone voidaan hakkeroida uudella menetelmällä

DriverSavers pääsi jo aiemmin otsikoihin, kun yrityksen viranomaiskäyttöön suunniteltu GreyKey-laite pystyi ohittamaan turvallisena pidetyn iPhonen pääsykoodin. Yhtiön uusi tuote, joka on suunniteltu kuluttajamarkkinoille, jonka hinta on huomattavasti  30 000 dollarin hintaista GrayKeytä edullisempi. Tuotteesta ei ole juurikaan mitään tietoa miltä se näyttää ja paljonko se maksaa.

Tiedoston palauttamiseen erikoistunut yritys DriveSaver lupaa, että kuka tahansa voi hakkeroida iPhonen, vaikka se olisi suojattu pitkällä salasanalla.

Sen palvelua tarjotaan myös kuluttajille, ja yhtiö sanoo, että vaikka Apple on jo korjannut hyödyntää käyttää GrayKey-laitetta, sen ratkaisu on edelleen 100 prosenttisen tehokas hakkerointimenetelmä.

“Uuden teknologian myötä meillä on 100 prosentin tehokas väline, jonka ansiosta kaikki salasanalla suojatut älypuhelimet, mallista ja käyttöjärjestelmästä riippumatta  voidaan hakkeroida, mukaan lukien myös ne puhelimet ja tabletit, joissa on monimutkaisempia kuuden tai useamman koodin koodeja”.

Vaikka tästä yritys ei kerro tarkkaan, miten tämä palvelu toimii. DriveSavers selittää, että kuluttajien on otettava yhteyttä yritykseen saadakseen lisätietoja, mukaan lukien palvelun hinta.

Kuitenkin, tämä on ilmeisesti erittäin kätevä hakkerointimenetelmä, DriveSavers sanoo, että se ei avaa iPhonea, joka ei ole sinun omistuksessa, koska se itse asiassa suorittaa yksityiskohtaisen tarkistuksen varmistaakseen, että sinulla on oikeus käyttää tallennettuja tietoja kyseissä laitteessa.

“Yritämme validoida laillisen oikeuden käyttää tietoja kaikkiin palautusprosessin vaiheisiin. Tämä alkaa kerättyjen tietojen perusteella. Meillä on myös laillinen valtuutuslomake, jossa vaaditaan erityisiä tietoja, jotka oikeuttavat tietoihin”.

Apple ei ole antanut mitään lausuntoa tästä uudesta iPhone-hakkerointimenetelmästä, eikä kukaan voi heti selvittää, onko onnistumisaste todellakin 100 prosentista. Toisaalta on olemassa mahdollisuus, että Apple tutkii jo raportteja ja etsii mahdollisia hyökkäyksiä. Joten seuraava korjaus voidaan julkaistaan ​​tulevaan iOS-päivitykseen.

DriveSavers sanoo, että se voi hyökätä myös muihin laitteisiin, mukaan lukien Samsungin, BlackBerryin ja Windows-tietokoneiden valmistamat Android-puhelimet.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.