Joukkokanne: Apple on haastettu oikeuteen – iMacista ja MacBookista puuttuu pölysuodattimet

Jos käytät MacBookia tai iMacia, jotka on valmistettu vuosina 2013 – 2018, voi olla, että laitteella on valmistusvirhe. Tämä tarkoittaa sitä, että se näissä Mac-tietokoneissa ei ole käytetty pölysuodattimia, jonka takia voi ilmaantua suorituskykyongelmia ja ylikuumenimisia sekä mahdollisesti näytölle ilmaantuvia mustia pisteitä.

Lakiasiantoimisto Hagens Berman aikoo nostaa joukkokanteen Applea vastaan, koska yhtiö ei ole käyttänyt pölysuodattimia Mac-tietokoneissa.

Tällaisen komponentin puute johtaa edellä mainittujen ongelmien ratkaisemiseen, ja Hagens Berman kertoo, että Apple ei ainoastaan ​​korjaa ongelmaa, mutta se myös veloittaa korvauksen sellaisten laitteiden korjaamisessa, jotka ovat joutuneet pölyn aiheuttamista ongelmista.

Hagens Berman pyytää verkkosivustollaan Applen asiakkaita liittymään joukkokanteeseen, eikä se maksa mitään, mutta käyttäjät olisivat osana joukkokannetta. Voi olla, että Apple voi joutua lopulta korvaamaan niille käyttäjille joiden Mac-tietokone on jouduttu korjaamaan.

“Tietokone ottaa ilmaa, joka jäähdyttää komponentit, mutta ilman suodatinta pölyä tulee sisään. Tämä vaikuttaa tietokoneen näytön ja logiikka-alustalle, mikä johtaa pölyyn näytön taakse ja vioittaa emolevyjä aiheuttaen tietokoneen hidastumisen ja tai jopa ylikuumenemisen.”

Valitettavasti Applelle, joukkokanteen käynnistäminen ei voi olla hyvä uutinen, varsinkin kun Hagens Berman on tämän asian takana. Sama lakiasiaintoimisto on käynnistänyt useita samanlaisia ​​oikeudellisia taisteluja yritystä vastaan.

Hagens Bermanin suurin voitto oli Applea vastaan ​​iBooks-myymälän hinnoittelussa, ja Applen velvollisuus oli maksaa vähintään 450 miljoonaa dollaria aiheutuneesta vahingosta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.