Apple on poistanut satoja sovelluksia Kiinalaisesta App Storesta

Apple jatkaa kolmannen osapuolen sovellusten poistamisia App Storesta, koska tämä rikkoo sen käyttöehtoja. Yhtiö on ilmoittanut, että se on poistanut jo 718 eri sovellusta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun sovelluskauppaa on puhdistettu, mutta tällä erää mikään sovellus ei ole rikkonut kiinalaisten lakia, vain Applen omia sääntöjä.

Apple vaatii, että kaikki iOS-ohjelmistopäivitykset ja tietoturvapäivitykset ladataan App Storen kautta, jotta yhtiö voi tarkistaa ja hyväksyä ne. Kun jotain poistetaan App Storesta, muutos vain estää uusia latauksia. Se ei vaikuta iPhonen ja iPadin jo asennettuihin kopioihin.

Yhtiö varoitti uuden säännön kehittäjiä kaksi vuotta sitten, mutta näyttää siltä, ​​että yhtiö on poistanut kiinalaiset sovellukset.

Applen yrittäessään valvoa entistä paremmin kiinalaista App Storea, jonka uskotaan olevan yhtiön suurin sovelluksien tulonlähde. Elokuussa yritys poistaa tuhansia sovelluksia, mukaan lukien uhkapelisovellukset, sääntöjen rikkomisen vuoksi.

Kiinan valtion tiedotusvälineet ovat aiemmin vaatineet, että Applen pitäisi hallita App Storea Kiinassa paljon tehokkaammin. Palvelu on ainoa ulkomaalainen sovelluskauppa, joka on saatavilla maassa, jossa Googlen Play Store on kielletty.

Kiina on kehottanut Applea tarkkailemaan paremmin ohjelmistokauppaa. Selvästi se yrittää, ja hyvästä syystä Applen toimitusjohtaja Tim Cook on usein sanonut, että Apple pitää Kiinan suurimpia mahdollisia markkinoita.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.