Applen AirPodsit saamassa päivityksiä ja uuden muotoilun kahden vuoden sisällä

Applen AirPodsit ei ole saanut merkittäviä päivityksiä viime vuosina sen markkinoille tulon jälkeen vuonna 2016. Kuitenkin kesäkuussa ilmoitettiin, että AirPower-latausalusta olisi tarkoitus tulossa syyskuussa.

Syyskuun meni, ja yhtiön lupaama AirPower-latausalustasta julkaisu romuuttui ylikuumenemisen ongelman vuoksi. Applen ennusteista tunnettu analyytikko Ming-Chi Kuon uuden ennusteen mukaan AirPodsin osalta saavat seuraavien kahden vuoden aikana päivityksiä.

Kuon mukaan langattomien kuulokkeiden odotetaan saavan suuria muutoksia, mukaan lukien tuki langattomalle lataukselle, Bluetooth 5.0 -päivitys ja uudistettu W-sarjan siru. Nämä päivitykset saattavat todennäköisesti saapua vasta vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä, kertoo analyytikko AppleInsiderin verkkosivuilla. Kuitenkaan tarkkaa mainintaa ei ollut AirPower-tuesta.

Lisäksi AirPodsin suunnittelun tärkeä uudistus on tarkoitus tulla vasta vuoden 2020 lopulla. Raportissa kerrotaan, että tuote tarjoaa myös uuden käyttökokemuksen ja sisältää syvän integroinnin iOS– ja Mac-laitteisiin. Kuitenkaan ei mainittu onko päivetetyillä AirPods-laitteilla mukana melunvaimennus- ja vedenkestävyysominaisuuksia, kuten aiemmin mainittiin.

AirPower on varsin odotettu päivitys Applen langattomalle tukeville laitteille, koska se lataa iPhonen, Watchin ja AirPods kerralla. Jää nähtäväksi, miten Apple onnistuu ratkaisemaan AirPowerin ongelmat.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.