Applen iPhone XR on myydyin malli heti lanseerauksesta lähtien

Applen uusi iPhone XR on myydyin malli, toteaa myös Applen markkinointijohtajan varapresidentti Greg Joswiak. Hän totesi, että puhelin on ollut yhtiön parhaiten myytävä iPhone malli joka päivä sen jälkeen, kun se lokakuussa julkistettiin. Joswiakin kertomus hieman yllättää, koska Apple on väittänyt leikkaavansa vuoden 2018 iPhone-mallejaan. Kuitenkaan hän ei täsmentänyt myytyjen yksiköiden tarkkaa määrää.

Applen iPhone XR:ää myytiin lokakuussa 749 dollarin hintaan, kun taas iPhone XS:ää myytiin 999 dollarilla ja kalliimpaa mallia iPhone XS Maxia 1.099 dollarilla. Vaikka uudet iPhone-mallit julkaistiin, niin vielä myydään iPhone 8, iPhone 8 Plussan sekä iPhone 7 ja iPhone 7 Plussaa. Vaikka iPhone 7 hinta on 449 dollaria, niin näyttää kuitenkin siltä, että useimmat asiakkaat ostavat mielummin uudempia iPhoneja alhaisemman hinnoittelun sijasta, mutta välttämättä ei osteta iPhone XS:ää tai iPhone XS Maxia.

Applen iPhone XR Product Red -malli julkaistiin lanseerauksen yhteydesssä, jossa määrittelemätön osa puhelimen tuloista lahjoitettaisiin aidsin torjuntaan. Joswiak ei ole vahvistanut, olisiko iPhone XS:n tai iPhone XS Maxin Product Red -versio saatavilla.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.