Samsung auttaa Applea tekemään tulevista iPhoneista ohuempia ja kevyempiä

Uuden raportin mukaan Samsung on ainoa yritys, joka voi auttaa Applen tekemään seuraavan sukupolven iPhoneista kevyemmän ja ohuemman. joka johtuu aika pitkälti uudesta tekniikasta.

Pohjimmiltaan Samsung pyrkii tekemään intergroidun kosketusherkän kerroksen , joka tavallisesti asetetaan näytön päälle. Se tekisi olennaisesti laitteesta hieman ohuemman ja selvästi kevyemmän.

Vielä ei kuitenkaan osata sanoa mikä muutos tulee olemaan, raportin mukaan Samsung on jo keskustellut asiasta Applen kanssa mahdollisesta Y-OCTA-tekniikasta.

Samaan aikaan Samsung Display on myös keskustellut samanlaisesta kumppanuudesta toimittajiensa kanssa uusien OLED-näyttöjen valmistukseen, mutta tuotanto tulos on todennäköisesti melko vähäinen ainakin näin aluksi.

Toisin sanoen on mahdollista, että uuden iPhonen tarjonta voisi olla rajoitettu. Tämä tarkoittaa sitä, että Apple pystyi joko käynnistämään 2019 iPhonen, jossa tämä tekniikka saattaa viivästyttää muuhun kokoonpanoon verrattuna – strategia, jonka yritys omaksui viime vuonna, kun se esitteli iPhone X-mallin.

Samalla kuitenkin sillä on myös hyvät mahdollisuudet, että Apple tarjoaa vain huipputeknologian, joka odotetaan kuitenkin vähäisemmässä määrin myytäväksi korkean hinnan takia.

Tässä vaiheessa iPhone XS Max, jossa on 512 Gt: n tallennustila, joka maksaa Yhdysvalloissa 1449 dollaria.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.