Hyvää uutta vuotta 2019

On aika hypätä vuodesta 2018 vuoteen 2019. Omalta osaltani sekä OmenaBlogin puolesta haluan toivottaa kaikille lukijoillemme ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää uutta vuotta 2019. Palaamme ensi vuonna uusin voimin ja vielä mielenkiintoisimpien Apple-uutisten kera. Lisäksi luvassa on myös toinen mielenkiintoinen ”juttu” OmenaBlogiin. Kerromme siitä vuoden 2019 alkupuolella.

Hyvät lukijat, toivottavasti viihdyt myös OmenaBlogin parissa myös vuonna 2019. Tulemme tarjoamaan yhä mielenkiintoisimpia artikkeleita, muun muassa kuinka minä, R.Räsänen innostuin ja päädyin perustamaan OmenaBlogin sekä artikkeli työkoneestani iMac 27” 5K Retina (late 2014), johon vaihdoin noin 2 vuotta sitten FusionDriven tilalle Samsung EVO 850 512 SSD:n.

Toivoimme, että annatte myös palautetta olipa ne ruusuja tai risuja OmenaBlogista, artikkeleista tai vaikka sivujen toimivuudesta. Toivomme kuitenkin, että palaute on asiallinen.

Muistathan, että OmenaBlogilla on oma fanituote kauppa, jossa on myytävänä edullisia ja uusia tuotteita. Lisäksi me rakennamme kotisivuja erittäin edulliseen hintaan. 

Tänäkin vuonna on yhä useampi Apple-fani löytänyt OmenaBlogin ja tykännyt siitä Facebookissa, kiitos teille! Muista käydä tykkäämässä OmenaBlogin Facebook-sivulla.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *