Uusiin Samsung-televisioihin on tulossa iTunes-sisältöä

Samsung on ilmoittanut työskentelevänsä Applen kanssa, jotta iTunesin sisältö saataisiin lisäksi uusin Samsungin televisioihin, ja tulossa on myös tuki AirPlay 2:selle. Ominaisuudet on saatavilla tänä keväänä ohjelmistopäivityksellä vuoden 2018 Samsung Smart TV-malleihin. iTunesin-elokuvat ja televisio-ohjelmat tulevat uuden sovelluksen kautta Samsungin TV-alustalle, joka on saatavilla yli sadassa maassa.

Samsungin mukaan Applen uusi ”iTunesin elokuvat ja TV-ohjelmat” -sovellus antaa Samsung Smart TV:n omistajille mahdollisuuden selata olemassa olevaa iTunes-kirjastoa ja iTunes-myymälää, josta voidaan ostaa ja vuokrata satoja tuhansia elokuvia sekä TV-ohjelmia, mukaan lukien suuri valikoima 4K HDR-laadulla olevia. Elokuvat ja TV-ohjelmat toimivat myös Samsung Smart TV -ominaisuuksien, kuten Universal Guide, uuden Bixby ja Searchin kanssa.

iTunes-sisältö on jo saatavilla jo kolmannen osapuolen elokuvien Anywhere -sovelluksen kautta, samoin kuin Prime Video-, Google Play-, Microsoft Movies & TV-, Vudu– ja muiden ostojen yhteydessä. Tämä sovellus toimii tällä hetkellä useissa suoratoistopalveluatukevia media-laitteita, kuten Roku, Fire TV, Apple TV ja muut, mutta eivät kuitenkaan vielä Samsung Smart TV:ssä. Lisäksi Apple musiikki voidaan nyt toistaa Android-laitteissa.

Applen Internet-ohjelmistojen ja -palvelujen päällikö Eddy Cue painotti Applen ja Samsungin kumppanuutta ja kirjoitti: Odotamme innolla tuodaksemme iTunesin ja AirpPlay 2:sen asiakkaillemme ympäri maailmaa Samsung Smart TV:n kautta, joten iPhonella, iPadilla ja Mac-käyttäjillä on mahdollisuus nauttia kaikista suosikkisisällöistään, mutta suuremmalta näytöltä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *