Seuraavan sukupolven iPhone-mallien näytössä aukko – Tuttu lovi häviää?

Vuosi 2018 on jo takanapäin ja Applen uudetkin iPhonet on esitelty. Tuttuun tapaan Apple on suunnitellut jo etukäteen seuraavan sukupolven iPhone-malleja. Joidenkin tietojen mukaan Apple saattaa tehdä suuriakin muutoksia vuoteen 2020 mennessä.

Nimittäin Twitter-käyttäjä Ice Universe on tarjonnut toistaiseksi aika tarkkoja tietoja seuraavan sukupolven iPhone-malleista. Ainakin näin kerrotaan, että Applen tulevissa iPhone-mallien näytössä olisi ”aukko” vuonna 2020, joka on teknisesti samanlainen kuin muiden valmistajien älypuhelimissa, mukaan lukien Samsung.

Ensinäkin tämä osoittaa, että Apple voi joko nyt tai myöhemmin luopua lovesta ja näin keskittyä uusiin ominaisuuksiin, jotka ovat tärkeimpiä käyttäjille. Esimerkiksi reiän poraaminen suoraan näyttöön sulkisi lovi-vaihtoehdon, koska etupuolella olevat osat, kuten 3D-tunnistuksessa käytettävä kamera voitaisiin upottaa suoraan lasiin.

Mahdollista on myös muiden tekniikan pääsy, kuten sormenjälkitunnistus joka auttaisi käyttäjiään tuomalla parhaat puolen näytön ominaisuuksista, mutta ilman lovea. Tosin Applen saattaa palata käyttämään vielä myös tuttua Touch ID-ominaisuutta.

1 kommentti

  1. Sooloilua .. Valmistajat matkii toisiaan ja sitten tehdään jotain vielä typerämpää, Mikä ihmee vika oli perinteisissä … Lovi tai reikä tyhmää muotia jolla vedätetää kuluttajia, myydää taas ihan uudellee sovitettuja varusteita ja revitää rojalteja kaikesta oheistuotannosta … Tehdään heikennöksiä, veikkaan ettei reikänäytön elinkaari ole pitkä. Piiloheikennyksiä on tehty joka omenaan ainakin iPhone 6 mallista lähtien, mitä Samsung lähti matkimaan perässä .. Toisaalta ihan sama, en ole hankkinut koskaa Apple tuotteita enkä hanki, tein vuoden töitä niiden kanssa ja kaikki älyttömyydet tuli tutuksi, silkkaa rahastusta ja takuuhuollon kanssa vääntöä, jopa Macbookeja lähetettii 2 suoraa paketista takuuhuoltoon halvaantuneina. Ei löytäneet ees asemaa mistä käynnistyisi. Harrastajat vaihtaa ku karkkikauppiaat Applen näyttöjä iPhonesta MacBookeihin niiden ennenaikasen kuolemisen takia, nyt niihin tuli nää suojapiirit mitkä halvauttaa laitteet jos ne avataa muualla kuin merkkihuollossa. Mitä omppu koneilla tekeekin, niin ei ainakaa töitä. Hankkijat on lähinnä kouluja ja jotain bloggaajia ja visualisteja. Applella ajatuskin sovelluksesta oli maksullinen, nykyää vissii kokeiltavissa 1kk peräti maksutta. Käyttämämme videosofta maksoi 400 euron luokkaa .. Kukaa ei ollut osannut päivittää, joten päivittämättömään myllyyn piti OSTAA päivitys versiokynnyksen yli .. Ihan lypsämistä koko ideologia. Iphone X mukana tuli komee varaosahinnasto lasikuoria myöden valmiiksi, hyvin suunniteltua siis. Onnea ja omenasiideriä alkaneelle vuodelle!

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *