Onko Applelta tulossa vihdoinkin AirPower-langaton alusta?

Olemme saaneet odotella ainakin vuoden, että Apple julkaisisi AirPower-langattoman alustan sen iPhonelle, Apple Watchille ja AirPodseille. Kuitenkin nyt tämä voi olla lähempänä todellisuutta. Hongkongin ChargerLABin ns. ”uskottavien lähteiden” mukaan AirPowerin tuotanto olisi jo aloitettu. 

Tämä on paljon mahdollista, että lähteen tieto pitää paikkansa, koska Luxshare Precision voisi olla yksi näistä valmistajista, joka tuottaisi Applelle AirPower-langattoman alustan. Se on myös yritys, joka valmistaa jo Applen AirPods-laitteita sekä USB-C-kaapeleita.

Tämän lisäksi ChargerLAB mainitsee myös toisen lähteen, joka väittää, että Pegatron aloittaa AirPowerin massatuotannon 21. tammikuuta, mikä tarkoittaa sitä, että voisimme nähdä sen jopa lähiviikkoina, jos tuotanto lähtee hyvin käyntiin.

Uskottiin, että monien laitteiden lataaminen samanaikaisesti aiheutti ongelmia, erityisesti lämpö. Jos lähteisiin on luottamista ja AirPower julkaisu tapahtuisi lähiaikoina, jää vain yksi kysymys. Paljonko langaton alusta tulee loppujen lopuksi maksamaan?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *