Konseptivideolla näyttävä iPhonen uusi muotoilu – iPhonessa ei enää lovea?

Tällä näyttävällä Antonio De Rosan luomalla konseptivideolla nähdään kuinka tietotekniikkaa hyödyntämällä voidaan tuoda täysin uudenlainen lähestymistapa esimerkiksi iPhone-malleihin, joka mahdollistaisi ei lovelliseen muotoilun.

On sanomattakin selvää, että on olemassa keinoja piilottaa lovi. Monet käyttäjät ympäri maailmaa ehdottavat enemmän tai vähemmän toteutettavia tapoja tehdä se luomalla erilaisia muotoilua tietotekniikan ja sovelluksien avulla.

Tässä yksi esimerkki ns. liukuvasta kamerasta, joka tulee ulos iPhonen yläosasta. Liukuva kamera liitetään pariksi muihin osiin, muun muassa takana olevaan nelilinssiyksikköön, jolla voidaan ottaa vaikka 3D-kuvia.

Lisäksi Touch ID-ominaisuus on sellaisessa kohdassa, että se piiloutuu Applen logon alle, joka tekisi todentamisesta paljon helpompaa.

Kuitenkin tässä on vielä parannettavaa, eikä kaikkia käyttäjäyhteisöstä tulevia ideoita ei ole helppo tuoda suoraan massatuotantoon. Vaikka lovi on aiheuttanut eripuraa käyttäjien keskuudessa, niin Apple ei kuitenkaan itse halua luopua siitä.

Apple lisäisi omaa suosiotaan jos se päättäisi kiinnittää enemmän huomiota palautteisiin, koska yrityksen nykyinen lähestymistapa on aiheuttanut paljon kritiikkiä. Lähinnä siksi, että se ei ottanut huomioon suurimman osan asiakkaiden esittämistä ehdotuksista. 

Uuden sukupolven iPhone-mallien ennustetaan käynnistyvän syyskuussa, ja todennäköisesti siellä on hyvät mahdollisuudet, että lovi on mukana myös uusissa malleissa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *