Applelta odotetaan tänä vuonna kolme uutta iPhone-mallia?

Applelta odotetaan tänä vuonna kolme eri iPhone-mallia. WSJ:n raportissa kerrotaan, että vuoden 2019 iPhone-mallia kutsuttaisiin myös nimellä iPhone 11. Uudet iPhone-mallit saavat jälleen uusia päivityksiä.

Tämä tarkoittaa sitä, että Applen kahdessa iPhone-mallissa olisi OLED-näyttö ja yhdessä vastaavasti LCD-näyttö. Huhuista huolimatta yhtiö saattaa luopua LCD:stä vielä tämän vuoden iPhone-sukupolvesta.

Mainittu raportti viittaa siihen, että Apple aikoo todennäköisesti muuttaa seuraavat iPhonet OLED-näyttöiseksi.

Applen lippulaivan iPhone-mallin odotetaan olevan edelleen ”Max-malli”, joka todennäköisesti vielä kolmoiskameran, kun taas vastaavasti kaksi muuta laitetta kaksoiskameran. Uudenlainen kolmoiskamerajärjestelmä olisi merkittävä päivitys iPhone Max-mallille, mutta myös iPhone XR:lle, jossa on vain yksi kamera.

Nykyisten iPhone-mallien myynti on tähän saakka ollut odotettua hitaampaa, ja ehkä suurimpana syynä on olleet korkeat hinnat. Vaikka Yhdysvalloissa iPhone XS maksaa 999 dollaria, saa lippulaivan Applen iPhone XS Max-mallista maksaa jopa 1449 dollaria. Applen iPhone XR, joka on näistä edullisin malli, jossa on LCD-näyttö, niin saa maksaa noin 749 dollaria. Vuoden 2019 iPhone-mallien hinnoista eikä muista uusista ominaisuuksista ole vielä saatavilla.

Mainittu raportti väittää, että vuoden 2019 iPhonen kehittäminen on jo siinä vaiheessa, jossa suuria muutoksia ei voida vielä tehdä, ja vastaavasti vuoden 2020 tuotesuunnittelu on vielä alkuvaiheessa.

Kuten, joka kuukausi. Applen odotetaan julkaisevan uudet iPhone-mallit vasta syyskuussa, mahdollisesti LCD-versiolla, joka saapuu hieman myöhemmin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *