Applen iPhone 11-mallissa voi olla Wi-Fi 6-tuki?

Applen vuoden 2019 iPhone-malleissa ei ole todennäköisesti ole merkittäviä parannuksia, ainakaan suunnittelun osalta.

Barclaysin analyytikot ovat ennustaneet, että seuraavan iPhone-mallit tukisivat jo uutta Wi-Fi 6-tekniikkaa, joka tarjoaa nopeamman langattoman yhteyden.

Wi-Fi 6 (ax) julkistettiin vuoden 2018 lopulla, ja standardin odotetaan ottavan käyttöön tänä vuonna saavat laitteet, mukaan lukien Apple- ja Samsungin lippulaivamallit.

Esimerkiksi Etelä-Korean mukaan jotkut analyytikot uskovat, että Galaxy-sarja voisi käyttää samaa tekniikka, jonka odotetaan seuraavan Galaxy S10-malliin.

On sanomattakin selvää, että Wi-Fi 6-tekniikalla tulevat iPhone-mallit on pelkän arvauksen varassa, ja tietoa on tulossa vasta syyskuussa.

Uusi sukupolvi sisältää todennäköisesti kolme eri mallia, jotka kaikki perustuvat jo olemassa oleviin malleihin. Vuoden 2019 iPhone XR-malli käyttää kaksoiskamerajärjestelmää. Sekä Applen iPhone XS Max-mallin takana luultavasti jo kolme kameraa.

Tähän ei olla saatu vielä vastausta, joka koskee 5G-tukea. Joidenki raporttien mukaan Apple voisi odottaa vuoteen 2020 saamaan tämän ominaisuuden käyttöönsä, viime aikoina on oletettu, että yritys on jo keskustellut Samsungin ja MediaTekin kanssa 5G-modeemipiiristä vuoden 2019 iPhone-malleihin.

Molemmat voisivat liittyä iPhone-malleihin, joka olisi Intelin valmistama, joihin tulisi 5G-ominaisuus, mutta tämä ei ole täysin varmaa onko tästä neuvoteltu ovatko vuoden 2019 laitteille vai vasta ensi vuonna tuleville.

2 kommenttia

    1. No ei kyllä puhelin tarvitse mitään huippunopeaa yhteyttä. Näillä nykyisillä 4G-verkoilla selaaminen on ihan tarpeeksi nopeaa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *