Konseptivideo: Onko tässä iPhone SE-mallin seuraaja iPhone XE?

Apple ei todennäköisesti aio enää valmistaa toisen sukupolvea iPhone SE-mallia. Se on toisaalta aika harmi, koska iPhone 4-malli oli klassisen loistava laite.

Konseptivideon suunnitellut Antonio De Rosan iPhone XE-malli on sekoitus uutta sekä vanhaa, sillä siinä on moderninen ulkoasu, joka muistuttaa aika pitkälti iPhone SE-mallia. Itse asiassa tämä näyttäisi perustuvan iPad Pro-laitteisiin, ja tämän ansiosta loven näkyvyyttä voidaan laskea jopa 45 prosenttia. Kuitenkin tässäkin mallissa oletetaan olevan tuttu lovi, koska iPhone XE-mallin ominaisuuksiin kuuluisi myös Face ID-ominaisuus.

Uudet iPhone-mallit tulevat syyskuussa, ja toivelistassa on 6,6 tuuman OLED-näyttö, jossa on 93,6 prosentin näytön ja kehon välinen suhde, joka tarkoittaa, että näytön reunat olisivat niin pieniä, että niitä olisi lähes mahdotonta nähdä. Apple voi luultavasti tulevaisuudessa kehitellä vastaavaa iPhone-mallia, mutta se voi kestää useita vuosia ennen kuin näin tapahtuu.

Se mitä tulee iPhone XE-malliin, voi olla, että tällaista ei Apple koskaan tule valmistamaan. Tämä iPhone 4-mallia muistuttava muotoilu olisi sopiva koko älypuhelimiin. Ehkä Apple on luovuttanut liian helpolla valmistaakseen näitä malleja.

Applen ennustetaan julkistavan uudet iPhonensa syyskuussa, mutta on vaikea kuvitella, että tämä kyseinen iPhone XE-malli olisi valikoimassa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *