Applen seuraava iPod touch-sukupolvi saattaa muuttua pieneksi pelikonsoliksi?

Applen iPod touch on aikansa huipputuote, mutta sitä ei kuitenkaan enää valmisteta. Voi olla, että Apple on alkanut kehittelemään iPod-laitteesta pieneksi pelikonsoliksi.

Apple on kaikessa hiljaisuudessa päivittänyt iPod Touch-tuotemerkin sisällyttämällä siihen, jota kutsuttaisiin ”kädessä pidettäväksi yksiköiksi elektronisien pelien ja pelikonsolien toistamiseen.”

Toisin sanoen nämä ovat kategorioita, joihin iPod touch sopisi, joten Applen painopiste näyttää olevan siirtymässä peleihin. Siksi jotkut ovat jo haaveillut Applen pienestä pelikonsolista, joka tekisi teknisesti iPodista pelattavaan laitteen.

Aikaisemmin Applen iPod touchin kuvaus oli selvempi, joka ei viitannut milläänlailla peleihin tai pelikonsoleihin:

”Kannettavat ja kannettavat digitaaliset elektroniset laitteet tekstin, datan, äänen ja videotiedostojen tallentamiseen, järjestämiseen, lähettämiseen, käsittelyyn ja tarkistamiseen; tietokoneohjelmistot, joita käytetään teksti-, data-, ääni- ja videotiedostojen järjestämiseen, lähettämiseen, käsittelyyn ja tarkistamiseen kannettavilla ja kädessä pidettävillä digitaalisilla elektroniikkalaitteilla,” kuului iPod touchin kuvaukseen.

On aina on mahdollista, että Apple ei etsi mitään muuta kuin tavaramerkkisuojaa, joten tässä tapauksessa yhtiö saattaa yrittää varmistaa, että muut yritykset eivät valmista iPodin kaltaista pelilaitetta.

Ottaen kuitenkin huomioon kaikki spekulaatiot siitä, että ”iPod”-pelilaite on jo tulossa, mutta mitä loppujen lopuksi tapahtuu suljettujen ovien takana. IPodin pelikeskittymä olisi järkevää jossakin määrin, varsinkin kun Apple on kehittänyt iPhonen pelikapasiteettia useaan otteeseen, mutta on vielä nähtävissä, onko tämä lähestymistapa, jonka yritys haluaa omaksua.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *