Terveydentilaseuranta saattavat sisältyä Applen seuraavan AirPods-sukupolven laitteisiin

Applen nykyiset AirPods-kuulokkeet. Todennäköisesti uusissa hienompi design.

Digitimesin raportin mukaan uudet AirPodsit saattavat saada tukea terveydentilan seurantaan. Raportissa on mainittu esimerkiksi useita toimittajia, kuten Zhen Ding Tech, Flexium Interconnect, Compeq Manufacturing ja Unitech Printed Circuit Board, jotka voivat olla uusien AirPods-laitteiden kehittäjiä. Kuitenkaan tästä ei ole minkäänlaista vahvistusta, että sen ominaisuuksiin kuuluisi terveydentilaseuranta.

Esimerkiksi Apple Watch Series 4-sarjaankuuluu EKG-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat havaita ennalta sydänsairauksia ja muita. Apple haluaa edistää kuntoilua aktiivisemmaksi urheilu markkinoilla, joka taas lisää kilpailua monien yrityksien kanssa, kuten Fitbitin.

Apple Watch Series 4:n menestys, ja sen seurantaominaisuudet on vakuuttanut Applen on investoimaan tähän suuntaan, joten tulevaisuuden sukupolven laitteiden odotetaan keskittyvän enemmän tai vähemmän näihin ominaisuuksiin.

Uuden sukupolven Airpods-laitteiden terveysseurantaominaisuuden lisäksi langattomat kuulokkeet saavat hienomman muotoilun ja tässä vaiheessa tätä kuvataankin tässä nimellä ”discreate”. Digitimes kertoo, että julkaisu tapahtuisi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *