Apple on poistanut väliaikaisesti käytöstä FaceTime-puhelut

Apple on tilapäisesti joutunut estämään ryhmä FaceTime-puhelut, kunnes yhtiö on saanut sen korjattua. Ongelman takia FaceTime-ryhmäpuhelun aikana muutkin pystyivät kuuntelemaan puheluja ja nähdä käyttäjän yhteystietoja. FaceTime suljetaan vähitellen ympäri maailmaa, joten se voi kestää jonkin aikaa, kunnes muutokset tulevat voimaan.

Apple ei ole antanut vielä mitään virallista lausuntoa tästä ongelmasta, mutta yhtiön Järjestelmätila-verkkosivulla näyttää, että ”Ryhmä FaceTime ei ole käytettävissä.” Todennäköisesti Apple on jo korjannut suojausvirheensä, mutta se ei ole vielä päivittynyt yhtiön verkkosivuille.

Yksi väliaikainen korjaus tälle ongelmalle on poistaa FaceTime käytöstä kaikissa laitteessa.

Tämän saa pois iPhonessa siirtymällä kohtaan Asetukset -> FaceTime -> Klikkaa vaihtoa. Macissa voit vain helposti poistaa käytöstä FaceTime-sovelluksen -> FaceTime (valikkopalkki) -> Poista FaceTime käytöstä. On sanomattakin selvää, että tämä tarkoittaa, että et enää saa ainakaan mitään FaceTime-ilmoituksia, mutta ainakin tällä menetelmällä voidaan varmistaa, ettei kukaan vakoile ja kuuntele puheluita.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *