Applen iPhone-käyttäjät valittavat – Taskulamppu-sovellus käynnistyy itsekseen

Kun Applesta on kyse, ei siellä ole koskaan hiljaista. Ei ainakaan nyt, kun yhtiö käy läpi vaikeita aikoja, johtuen iPhonen heikosta kysynnästä. Kyse on kuitenkin asiakkaista, jotka löytävät lähes aina Applen tuotteista jonkun odottamattoman ongelman. Nyt jotkut iPhone-käyttäjistä ovat kertoneet, että Taskulamppu-sovellus käynnistyy itsekseen.

Kuva iPhone XR Flashlight
Dalvin Brown

Ainakin USA Today-verkkosivulla on raportoitu, että iPhone-käyttäjät väittävät, että tämä ominaisuus on liian helppo ottaa käyttöön suoraan lukitulta näytöltä, koska Apple on asettanut oikotien suoraan pääikkunaan. Toisin sanoen ominaisuus, jonka piti olla erittäin hyödyllinen, mutta se muuttui ärsyttäväksi, koska kaikki taskulamppu käynnistyy vahingossa aivan liian helposti.

Mainitussa raportissa väitetään, että monet käyttäjät ovat kävellessään huomanneet, että taskulamppu-sovellus käynnistyi itsekseen, joka valaisi jopa housujen läpi. Apple ei ole kuitenkaan tuttuun tapaan kommentoinut tai tunnustanut ongelmaa.

Näyttää siltä, ​​että jopa 500 iPhonen-käyttäjää on jo ilmoittanut ongelmasta Applelle, mutta yrityksen virallinen lausunto ei ole vielä saatavilla. Ja voi olla, ettei koskaan tästä kerrota käyttäjille, ja Applen tyyliin, ei yhtiö yleensä tunnusta tällaista ​​ongelmaa, vaan korjaa ne kaikessa hiljaisuudessa.

Ongelmat johtuvat enimmäkseen uuden sukupolven iPhone-malleista, kuten iPhone X, iPhone XS ja iPhone XR-mallit. Ensimmäiset raportoivat ongelmat jo viime vuonna, juuri iPhone X-mallin julkaisun jälkeen, mutta valitusten määrä on huomattavasti suurempi tänä vuonna uusien mallien käyttöönoton jälkeen, näin on ainakin raportoitu Yhdysvalloissa. Suomessa ei ilmeisesti ole ollut vastaavaa ongelmaa tai sitten siitä ei ole raportoitu?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.