Apple Watchin-käyttäjät voivat osallistua Activity Challenge-sovelluksen kautta Hearth Month-tapahtumaan

Apple on ilmoittanut, että Apple Watchin käyttäjät voivat nyt osallistua Activity Challenge-sovelluksen kautta osana Heart Month-tapahtumaa. Yhtiö järjestää tapahtumia San Franciscossa, Chicagossa ja New Yorkissa sijaitsevissa myymälöissään. Yhtiön tavoitteena on kouluttaa ja kannustaa ihmisiä terveellisempään sekä aktiivisempaan elämäntapaan.

Tämä tapahtuma järjestetään 8.-14. Helmikuuta. Ne käyttäjät, jotka osallistuvat harjoitukseen jokaisena harjoituspäivänä, voivat voittaa erikoismerkin sekä ystävänpäivän tarrat käytettäväksi Viestit-sovelluksessa.

”Apple Watch-käyttäjät ovat kertoneet meille alusta lähtien, että se on motivoinut heitä kaikilla, kuten Activity Sharing-toiminnalla kaikkiin erilaisiin harjoituksiin, jotka ovat käytettävissä suoraan ranteesta. Toivomme, että tämä toimintahaaste ja nämä keskustelut sydämen terveydestä motivoivat lisää asiakkaita tekemään säännöllistä liikuntaa osaksi elämäänsä,” kertoo Applen terveydenhuollon teknologiasta vastaava johtaja Jay Blahnik.

Kuten aiemmin mainittiin, Apple pitää erityisiä tänään Apple-istuntoja, joita kutsutaan “Heart Health with Apple” -tuotteeksi. Istuntoja johtaa useita Applen työntekijöitä, julkkisvalmentaja Jeanette Jenkins ja American Heart Associationin toimitusjohtaja Nancy Brown. Jos haluat osallistua, käy osoitteessa apple.com/today tai rekisteröidy Apple Storen App-sovelluksen Sessions-välilehdellä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *