Applen FaceTime-virheen korjaaminen viivästyy – Korjauspäivitys tulossa lähipäivinä

Aikaisemmassa artikkelissa kerroimme, että Apple on poistanut väliaikaisesti FaceTime-puhelut. Apple ei ole vieläkään saanut korjattua ongelmaa, mutta Apple on kertonut, että ryhmä FaceTime virheen korjauspäivitys on tulossa vasta joskus lähipäivinä, alunperin korjauspäivitys piti tulla jo viime viikolla.

FaceTimen virhe salli vakoilla käyttäjää, ​​vaikka palvelua ei käytettäisi. Vaikka Apple salli tämän ohjelman, yhtiö lupasi korjata virheen viikon loppuun mennessä, mutta korjauspäivitystä ei kuitenkaan tullut.

MacRumorsin lausunnossa Apple kertoo nyt, että korjausta testataan sisäisesti, mutta sitä ei julkaista vielä tällä viikolla.

”Olemme vahvistaneet Ryhmä FaceTime -suojausvirheen Applen palvelimille ja annamme ohjelmistopäivityksen, jonka avulla ominaisuus voidaan ottaa uudelleen käyttöön ensi viikolla. Kiitämme Thompsonin perhettä vian ilmoittamisesta. Pahoittelemme vilpittömiä asiakkaita ja kaikkia, jotka olivat huolissaan tästä turvallisuuskysymyksestä. Arvostamme kaikkien kärsivällisyyttä, kun olemme suorittaneet tämän prosessin ”, yhtiö kertoi.

Apple korostaa pyrkimyksiään suojata käyttäjiä, yhtiö ei ole kuitenkaan selittänyt, miksi se ei ottanut huomioon alkuperäistä virheraporttia, jonka se sai jo viikkoa aikaisemmin ennen ongelman julkistamista.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.