Huhut: Applen iPhone SE 2-mallissa voi olla suurempi 4,7 tuuman näyttö?

Viime aikaisten raporttien mukaan Apple olisi valmistelemassa seuraavan sukupolven iPhone SE 2-mallia. Yksityiskohdat iPhone SE 2-mallista ovat rajalliset, joten teknisiä tietoja on ilmeisesti enemmän tai vähemmän tiedossa.

Thinkapple-verkkosivuilla mainitaan, että uudessa iPhone SE 2-mallissa olisi näytön yläosassa lovi, joka voisi olla valmistettu lasista, jota Apple on käyttänyt kaikissa vuoden 2018 iPhone-malleissa.

Suurin muutos olisi tietenkin näyttö. On väitetty, että iPhone SE 2-mallissa ei olisi enää 4 tuuman näyttö, vaan se päivitettäisiin 4,7 tuumaan.

Vaikka Apple suunnittelisi 4,7 tuuman näytön iPhone SE 2-mallille, ei laitteen yleiset mitat eivät todennäköisesti muutu liikaa. Ja kaikki tämä johtuu siitä, että tämä iPhone SE 2-malli olisi Applen uutta muotoilua. Tämän ansiosta laitteella olisi suurempi näytön hallinta, ja lisäksi näytössä olisi mainittu lovi.

Kaiken lisäksi iPhonen SE 2-mallissa käytettäisiin vain yhtä kameraa, jotta hinta pysyisi mahdollisimman alhaisena, eikä sitä siinä olisi 3D Touch-ominaisuutta. Tämä on lähestymistapa, jota Apple käytti iPhone XR-mallissa, joka julkaistiin viime syyskuussa.

Tähän saakka mikään luotettava lähde ei ole kertonut, että Apple lanseeraisi iPhone SE:n seuraajaan vielä tänä vuonna. Applelta olisi odotettavissa yksinomaan iPhone XS,– iPhone XS Max- ja iPhone XR-mallin seuraajat, mutta ei iPhone SE-mallia.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.