Konseptivideolla: Näyttääkö Applen seuraavan sukupolven iPhone SE 2-malli tältä?

Käyttäjien mukaan Applen suosituimpiin malleihin kuuluu ehdottomasti 4 tuuman iPhone, kuten esimerkiksi iPhone SE-malli.

Äskettäin ConseptiPhonen julkaisemassa konseptivideolla on yksi esimerkki iPhone SE 2-mallista, uusi ja pieni iPhone, jonka tarkoituksena on yhdistää uuden sukupolven laitteita ulkonäöltään kuin ominaisuuksiltaan.

Kuten alla olevalla videolla näkyy iPhone SE 2-malli, jonka ominaisuuksiin kuuluu se tuttu lovi ja reunasta reunaan ylettävä näyttö. Tämä tarkoittaisi sitä, että iPhone SE 2-mallissa olisi Face ID-ominaisuus ja se tukisi langatonta latausta.

iPhone SE 2:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluisi sen koko. Erityisesti Applen iPhone SE-mallin 4 tuuman koko kohdistui ainakin niihin käyttäjiin, jotka ovat aiemmin omistaneet iPhone 4 tai iPhone 5-mallin. Tämän takia Apple toi käyttäjille mahdollisuuden tuoda uuteen laitteistoon uusimmat käyttöjärjestelmäpäivitykset.

Kaikista huolimatta toisen sukupolven iPhone SE:n huhuista, Apple ei kuitenkaan ole tätä kyseistä mallia tuonut markkinoille. Luotettavat lähteet väittävät, että yhtiö julkaisee viime syyskuussa julkaistujen iPhone-malleista vain uudet versiot.

Esimerkiksi tänä vuonna Apple lanseerasi iPhone XS:n, iPhone XS Maxin ja iPhone XR:n ilman mitään parannuksia. Voi olla, että tämän uuden 4 tuuman iPhonen paljastaminen voisi tapahtua vasta kevään aikana, mutta ei tietenkään ole näyttöä siitä, että tämä kuuluisi Applen suunnitelmiin.

Viime aikoina YouTubesta ja verkosta on ollut esillä muitakin samankaltaisia ​​konsepteja, jossa on ollut pieniä päivityksiä, mukaan lukien puhelimen koko, näytön, joka oli lähellä 5 tuumaa. Applen nykyaikaisen muotoilun ansiosta pienemmille kehyksille uusi iPhone SE-malli voi kuitenkin olla lähes samansuuruinen kuin nykyinen malli, mutta näytönhallinta olisi paranneltu.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.