Apple ei ilmeisesti vieläkään luovu Lightning-portista – Vaihtoehtona olisi USB-C-portti

Viime aikaisten tietojen mukaan Apple voisi luopua Lightning-portista ja käyttää tämän sijaan USB-C-liitäntäporttia tulevissa vuoden 2019 iPhone-puhelimissa.

Japanilaisen Macotakaran raportin mukaan Apple ei olisi pelkästään luopumassa Lightning-porteista, vaan tämä koskisi myös iPhonen alkuperäisen pakkauksen mukana tullutta 5 watin laturia. Tämä toimitettaisiin myös uusien iPhone-mallien mukana.

Nyt ainakin uskotaan, että Apple voisi siirtyä käyttämään USB-C-porttia  joskus ensi vuonna, mutta tieto ei ole kuitenkaan tästä ei olla täysin varmoja.

Uusimmat Applen iPhone-mallit tukevat iPadin 12 watin laturia, mutta kuitenkaan Apple ei halua sisällyttää edellenkään iPhone pakkauksien mukaan tehokkaampaa laturia kuin 5 watin laturia.

Vaikka Apple pystyisi helposti vähentämään uusien iPhonien lopullisia kustannuksia. Vielä ei ole tietoa, että haluaako yhtiö käyttää tätä lähestymistapaa alentaakseen hintaa.

Edullisemmat iPhonet olisivat varmasti oikea ratkaisu Applelle, varsinkin siksi, että nykyiset iPhone-mallien kysyntä on ollut heikkoa, joka johtuu sen korkeista hinnoista. Huhujen mukaan tulevien 2019 iPhone-mallien hinta ei olisi kuin sentin halvempi kuin edeltäjänsä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *