Applen iPhone 11-mallissa olisi langaton lataus, takana kolme kameraa ja suurempi akkukapasiteetti

Applen ennustetaan julkaisevat uuden iPhone-sukupolven syyskuun aikana. Tunnettu Apple-tietäjä ja analyytikko Ming-Chi Kuo kertoo, että iPhone 11-mallissa ei olisikaan enää Lightning-liitäntää.

Applelta kuitenkin kerrotaan, ettei ainakaan tässä vaiheessa siirrytä käyttämään tulevissa iPhone-malleissa USB-C-liitäntää kuin todennäköisesti vasta vuoden 2020 iPhone-malleissa.

Apple pysyy luultavasti vielä nykyisessä iPhone-kokoonpanossa, joka tarkoittaa sitä, että tulevat iPhone-mallien näyttöjen koot ovat 5,8 tuumaa, 6,1 tuumaa ja 6,5 tuumainen näyttö, tämä tarkoittaa myös sitä, että LCD-mallia valmistusta jatketaan.

Analyytikko Ming-Chi Kuo kertoo, että Applen iPhone-mallit pystyvät lataamaan muitakin laitteita. Tämä on ominaisuus, joka myös tuloillaan myös Samsungin Galaxy S10-malliin. Joka tapauksessa Apple voi rajoittaa langattoman latauksen vain Apple Watchiin tai AirPods-laitteeseen.

Uusissa iPhone-malleissa on myös suurempi akkukapasiteetti ja takakamera on varustettu kolmella kameralla. Lisäksi Face ID-ominaisuus päivittyy sekä internet-yhteyttä parannetaan paikannuksen ja navigoinnin osalta, kuten 9to5Mac kertoo.

On tärkeää tietää, että ainakin joidenkin näiden ominaisuuksien odotetaan olevan yksinomaan suurimman iPhone 11-mallin julkistamisen yhteydessä. Aiemmin on huhuttu iPhone 11 Max-mallista, joka olisi ainoa, jolla on kolmikamerajärjestelmä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.