Huhut – Apple todennäköisesti uudistaa iOS 13-päivityksen yhteydessä äänenvoimakkuuden säädintä?

Kuva: iMore

Kuten kaikki muutkin suuret päivitykset, kuten tuleva iOS 13-ohjelmistpäivityksen ennustetaan tuovan vain muutamia uusia ominaisuuksia, mutta useita muita pienempiä parannuksia.

XDA:sta Max Weinbach kertoo Twitterissä, että Apple haluaisi parantaa äänenvoimakkuuden säädintä tulevassa iOS 13-päivityksessä, joka on samantapainen kuin Android-laitteissa.

Vielä ei kuitenkaan tiedetä miten Apple aikoo parantaa äänenvoimakkuuden säädintä. Tämä ei ole iOS-laitteiden kannalta mikään suuri päivitys, mutta se on kuitenkin vanhentunut, joka ei ole muuttunut yhdessäkään iOS-ohjelmistoversiossa. Sitäpaitsi se on liian vanhanaikainen eikä täytä modernista käsitettä.

Sama huhu viittaa siihen, että Apple haluaa iOS 13:n olevan uraauurtava julkaisu, josta tällä hetkellä ei ole tarkempaa tietoa. Kuten lähes aina, Apple kertoo melko saman asian jokaisesta iOS-päivityksestä, joten odotamme iOS 13:n mukautuvan edeltäjiinsä uusien ominaisuuksien ja hienovaraisempien parannusten suhteen.

Aiemmin tänä vuonna spekuloitiin, että iOS 13-päivityksen myötä Apple voisi luopua useista vanhemman sukupolven iPhone-malleista, koska Apple haluaa keskittyä uuden sukupolven malleihinsa. Huhu osoitti, että kaikki iPhone-mallit, jotka on julkaistu ennen iPhone 7-sukupolvena voisivat menettää tuen, vaikka tätä ei ole milläänlailla vahvistettu.

Tämän päivityksen vakaat versiot tulevat syyskuussa ja ne asennetaan valmiiksi uuteen vuoden 2019 iPhone-malleihin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *