Raportti – Apple saattaa todennäköisesti julkaista toisen sukupolven AirPods 2-kuulokkeet maaliskuun lopulla?

Tuoreimpien tietojen mukaan Apple järjestää tapahtuman maaliskuun lopulla, ja yksi näistä odotetuimmista laitteista on todennäköisemmin toisen sukupolven langattomat AirPods 2-kuulokkeet. Applesfera kertoo, että he ovat saaneet tietoonsa, että ensimmäisen sukupolven AirPods-laitteiden valmistus lopetetaan maaliskuussa.

Tunnettu @OnLeaks paljasti helmikuussa, että “upouusia AirPodeja ja uusia värejä” odotetaan vasta tänä syksynä, mahdollisesti vuoden 2019 iPhone-sukupolven rinnalla. Se mitä Apple voisi esitellä maaliskuun tapahtumassa, on uusi langaton AirPods-latauskotelo, joka tukee myös ensimmäisen sukupolven mallia.

Tähän asti Applen 25. maaliskuuta pidettävästä tapahtumasta tiedetään hyvin vähän, mutta huhujen mukaan yhtiö voisi julkaista vielä toisen sukupolven iPhone SE-mallin.

Tämä on jälleen hyvin epätodennäköistä, sillä suurin osa Apple-analyytikoista kertovat, että yhtiön iPhone-kokoonpano koostuisi vain kolmesta mallista, jotka ovat kaikki vuoden 2018 sukupolven seuraajia. Tämä tarkoittaa sitä, että Apple paljastaisi tänä vuonna vain iPhone XS, iPhone XS Max ja iPhone XR-malleista uudet versiot, mutta ei toisen sukupolven iPhone SE-mallia.

Mitä Apple voisi paljastaa tapahtumassa, on kuitenkin erittäin odotettu AirPower-latausalusta, joka tarjoaa langatonta tukea iPhonelle, Apple Watchille ja AirPodille. Alunperin tuotteen odotettiin julkistettavan vuonna 2018, mutta sitä siirrettiin muutamalla kuukaudella, joten nyt voi olla mahdollista, että Applen tapahtumassa nähdään sittenkin AirPower-langaton latausalusta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *