Apple haluaisi olla enemmän ohjelmistoyritys kuin laitteistovalmistaja

Apple tunnetaan enimmäkseen iPhonea valmistavaksi yritykseksi, joten sitä pidetään pohjimmiltaan laitteiston jättiläisenä.

Applen tuotevalikoima sisältää kuitenkin monenlaisia ​​tuotteita, jotka kattavat myös ohjelmistopuolen, ja yhtiön johtokunta haluaisi, että tätä aluetta laajennettaisiin pitkällä aikavälillä.

Tämän seurauksena suurin osa Applen työpaikoista on suunnattu ohjelmistokehitykseen liittyviin tehtäviin, kuten Thinknum havaitsi MacRumorsin kautta.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka Apple on edelleen täysin sitoutunut laitteisiin, kuten iPhoneen, iPadiin ja Maciin, se haluaa edelleen, että ohjelmistopuoli kasvaisi entistä nopeammin, joten siksi yhtiö palkkaa enemmän ohjelmistopuolen osaajia.

Thinknum kertoo, että Apple haluaa palkata enemmän insinöörejä, joilla on kokemusta ohjelmistoteollisuudesta, koska yhtiö haluaa tulevien laitteidensa olevan kehittyneempiä ohjelmistopuolella kuin laitepuolella. Lisäksi Apple suunnittelee suuria päivityksiä koneen oppimisen, kuten uutisten ja videoalustojen osalta.

Applen kaltaisella yhtiöllä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nopeuttaa ohjelmistojen parannuksia, varsinkin kun laitteistopäivitykset eivät enää riitä vakuuttamaan asiakkaita ostamaan uusia laitteita.

Uusin iPhone-sukupolvi, jonka myynti on tähän asti ollut selvästi alle odotusten, joka johtuu korkeasta hintatasosta. Yli 1,4 miljardia Applen laitetta maailmassa ja nyt yhtiö etsii nyt laitteiston ulkopuolelle myynnin lisäämiseksi, ja ohjelmisto näyttää olevan seuraava askel.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *