Apple hyväksyi iPhone huollot, joissa on kolmannen osapuolen akut

Apple on vihdoinkin korjannut korjauspolitiikkaansa niin, että yhtiö hyväksyy myös ne iPhonet missä ei ole Applen alkuperäistä akkua. Nyt Applen valtuuttamassa huollossa voidaan asentaa myös kolmannen osapuolen akkuja, kerrotaan MacRumorsin verkkosivuilla.

Osana muutosta Applen huoltohenkilöstö suorittaa säännöllisen tarkastuksen osista riippumatta ja siinä käytetystä akusta. Jos ongelma koskee itse akkua, sovelletaan säännöllisesti Applen virallista akkua.

Yhtiö voi kuitenkin joutua korvaamaan koko laitteen tietyissä olosuhteissa, mukaan lukien rikkoutuneiden akkukorttien tai liiallisen liiman ilmeneminen. Joka tarkoittaa, että asiakkaat joutuvat maksamaan vain tavallisen akun vaihtohinnan. On syytä huomata, että ne iPhone-mallit, joissa on muun valmistajan laitteistomuutoksia kuin akku, eivät vielä ole oikeutettuja korjaukseen.

Uusi käytäntö on tietysti tervetullut parannus jokaiselle iPhonen käyttäjille, sillä nyt on helpompi saada akut vaihdettua, vaikka huollossa akut olisi vaihdettu kolmannen osapuolen akkuihin, eikä vain pelkästään Applen alkuperäisiin akkuihin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *