Huhu: Apple suunnittelee seitsemännen sukupolven iPod touch-mallia

Kuva: YouTube

Uuden sukupolven iPod touchista on liikkunut huhuja monien kuukausien ajan, mutta Applen tyypilliseen tapaan yhtiö pitää kaiken mahdollisemman salassa. On sanomattakin selvää, että kannattaa ottaa tämä uusi huhu sillä varauksella, että  se voi olla hyvinkin pelkkä väärennös.

Kuitenkin huhut kertovat, että seitsemännen sukupolven iPod touch on lähempänä kuin osaamme edes kuvitella. Lisäksi uudessa iPod touchissa ei käytännöllisesti katsoen ole yhtään kehystä, kuten esimerkiksi iPhone XS-mallissa.

Jonathan Mitchellin iOS 12.2 beta 4:ssä on havaittu kuvake, joka näyttää tulevan iPodin mahdollisen suunnittelun ilman kotinäppäintä. Kiinnostavaa kyllä, laite ei näytä sisältävän myös lovea, joten on mahdollista, että Apple voi luopua joistakin ominaisuuksista jos verrataan iPhoneihin.

Tietoja uuden sukupolven iPod touch-mallin mahdollisesta julkaisusta ei ole tietoa, mutta Apple pitää näillä näkymin tapahtuman 25. maaliskuuta omassa pääkonttorissaan. Monet spekuloivat, että yhtiöllä on oikea hetki ilmoittaa uudesta iPodista erityisesti siksi, että yhtiö käyttää syyskuun tapahtumaa yleensä uusien iPhone-mallien paljastamiseen.

Esimerkiksi iPod touchin logo ei näytä olevan keskellä, mikä olisi Applelta odottamaton suunnitteluvirhe, kun otetaan huomioon, että yritys kiinnittää yleensä huomiota tällaisiin asioihin.

Lisäksi modernien ominaisuuksien puuttuminen, kuten Face ID ja lovi, herättää kysymyksiä Applen lähestymistavasta uudessa iPodissa, koska yhtiö haluaa tuoda kasvojentunnistusjärjestelmän mahdollisimman moniin laitteisiin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *