Mitä on odotettavissa – Applen ”It’s Show Time” -tapahtuma käynnistyy 25. maaliskuuta

Applen on ilmoittanut, että yhtiö pitää 25. maaliskuuta tapahtuman, joka kulkee nimellä ”It’s Show Time”, jossa yhtiön huhutaan paljastavan uusia palveluja ja tuotteita. Viime vuonna Apple esitteli 9,7 tuumaiselle iPad-laitteelle Apple Pencil-tuen sekä useita ohjelmia, jotka sopivat opetuskäyttöön.

Tuttuun tapaan Apple panttaa tietoa myöskin tällä kertaa, mutta tänä vuonna voi olla, että yhtiö aikoo laajentaa Apple News -palvelunsa ja muilla julkaisuilla, ja kertoo uudesta videon suoratoistopalvelusta, jonka tarkoitus haastaa kilpailit, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime.

Todennäköisesti Applen “vielä nimeämätön” videoiden suoratoistopalvelu sisältää sisältöä, joka on saatavilla yhtiön omissa palveluissa. Joka tapauksessa Apple käyttänyt yli miljardin alkuperäisten elokuvien hankintaan. 

Tänä vuonna Apple saattoi keskittyä vain uuteen uutisten ja videoiden suoratoistopalveluihin laitteiston sijasta. On kuitenkin mahdollista, että yritys voi paljastaa huhutun viidennen sukupolven iPad mini-mallin, seuraavan sukupolven AirPod 2:n ja AirPower langattoman latausalustan?

Olipa kyseessä Applen ”It’s Show Time” -tapahtuma, Apple-fanit saavat uusia palveluja ja tuotteita, joista voidaan nauttia joko kotona tai liikkeellä. Tapahtuma järjestetään suorana lähetyksenä Applen omilla verkkosivulla. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Steve Jobs teatterissa 25. maaliskuuta 2019.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *