Applen uuden sukupolven iPhone-mallissa todennäköisesti kolme takakameraa?

Kuva Digit.in

Yksi suurimmista päivityksistä, joita Apple kehittää seuraavan sukupolven iPhone-malliin on takakamera. Aikaisempien tietojen mukaan takakamera olisi jaettu kolmeen eri osaan. Toisin sanoen, Apple päivittäisi iPhonen kaksoiskameran kolmoiskameraan. Tunnetulla Macotakaran verkkosivuilla kerrotaan, että tämä on vasta suunnitteluvaiheessa.

Kuten kävi ilmi, mitä Apple haluaa tehdä, on lainata kameran muotoilun suoraan Huawei Mate 20 Pro-mallista, joten voi olla, että iPhonen takakamerassa suorakulmainen muotoilu. Uskotaan kuitenkin, että vain jotkin iPhone-mallit seuraisi tätä kolmikamerakokoonpanoa, koska Apple haluaa käyttää kameraa keskeisenä erottimena olemassa olevien mallien välillä.

Toisaalta Macotakara väittää, että kaikki syyskuussa julkaistut iPhone-mallit tulevat tämän kolmikamerajärjestelmän mukana, joten sekin on mahdollista, että Apple asentaa sen vain lippulaivan iPhone-malleihin, joissa on enemmän tallennustilaa.

Toisin sanoen asiakkaat, jotka haluavat uuden kamerajärjestelmän, joutuisivat ostamaan korkeamman hintatason iPhone-mallin, joissa on enemmän tallennustilaa. Apple veloittaa yleensä noin 100 dollaria tallennuksen päivityksestä, mutta mallien hintaero voi kasvaa, jos uusi kamera lisätään.

On sanomattakin selvää, että emme tiedä vielä oikeastaan mitään, ja samaan aikaan Apple viimeistelee muotoilua ja uusia ominaisuuksia uuden sukupolven iPhone-malleihin. Tänä vuonna @OnLeaksin verkkosivuilla, ennustettiin samankaltaista neliökamerakulmaa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *