Applen jokavuotinen WWDC-konferenssi käynnistyy 3. kesäkuuta – luvassa uusi iOS-ohjelmistoversio

Apple on ilmoittanut, että yhtiö käynnistää jokavuotisen maailmanlaajuisen kehittäjielle suunnatun konferenssin, eli WWDC 2019-tapahtuman. Erittäin odotettu tapahtuma järjestetään 3.-7.6 välisenä aikana McEnery Convention Centerissä San Josessa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook ja yhtiön muut työntekijät käynnistävät WWDC 2019 -tapahtuman avajaispuheella 3. kesäkuuta, jossa he esittelevät tulevia iOS 13-, macOS 10.15-, watchOS 6- ja tvOS 13 -käyttöjärjestelmiä ja niiden uusia ominaisuuksia, parannuksia ja muita merkittäviä muutoksia.

“WWDC on Applen suurin vuoden tapahtuma. Se tuo tuhansia luovimpia ja omistautuneimpia kehittäjiä eri puolilta maailmaa yhdessä yli tuhat Applen insinööriä tutustumaan uusimpiin foorumiinnovaatioihimme ja muodostaa yhteyden yhteisöön”, kertoo Applen markkinointi johtaja Phil Schiller.

Niille, jotka eivät voi osallistua tämän vuoden WWDC-tapahtumaan, Applelta kerrotaan, että tapahtumaa voidaan seurata suorana lähetyksenä koko konferenssin Apple Developer -sivustolla sekä WWDC-sovelluksen kautta, jotka ovat yhteensopivia iPhonelle, iPadille ja Apple TV -laitteille. Apple laati myös noin 350 WWDC-apurahan opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita liittymään Applen kehittäjäyhteisöön.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *