Applelta tulossa 16 tuumainen MacBook Pro-malli vuonna 2021?

Huhujen mukaan Apple olisi työskentelemässä uuden MacBook Pron parissa. Tunnettu Apple-tietäjä Ming-Chi Kuo on kertonut jo tässä aiemmin, että odotettu MacBook Pro-malli olisi tulossa vasta vuonna 2021.

Analyytikko Ming-Chi Kuo kertoi alunperin, että Apple haluaisi julkistaa uusia MacBook Pro-malleja, mukaan lukien joko 16 tuumaisen tai 16,5 tuumaisella näytöllä olevan mallin, sekä 13 tuumaisen version, mutta päivitetyllä  32 gigatavun RAM-muistilla.

Mitä Apple aikoo tehdä, yhtiö voisi tuoda markkinoille 16-tuumaisen MacBook Pro-mallin. Tästä mallista Apple pyrkii karsimaan niitä vikoja ja muita mahdollisia laitteistopuutteita, joita tyypillisesti syntyy yleensä uusissa laitteissa. Apple haluaa nyt selvästi välttää kaiken kritiikin, jonka se on saanut suunnitteluvirheistä, joita esimerkiksi nykyinen MacBook-sukupolvi on tuonut tullessaan.

Siirtyminen mini-LED-näyttöihin ei kuitenkaan ole mikään MacBook Pron yksinoikeus. Analyytikko sanoo, että samaa tyyppistä näyttöä voitaisiin käyttää myös uudessa iPad-mallissa, jonka näyttö on 10 tai 12 tuumaa.

Toistaiseksi suurin osa spekuloinneista näyttää kuitenkin osoittavan uuden MacBookin uuden näytön koon ja päivitetyn laitteiston, kun taas kosketustuen kaltaiset ominaisuudet eivät edes ole harkinnassa. Tämä on aika yllättävää, kun otetaan huomioon, että PC-markkinat siirtyvät kosketusominaisuuksiin, mutta Apple on kertonut useaan otteeseen, että se ei näe MacBookin tulevaisuutta, joka perustuu pelkästään kosketusnäyttöihin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *