iPhone 12 -sarja on julkaistu / Kysely!

Apple lanseerasi uuden 5G-puhelinten iPhone 12-sarjan sekä MagSafe-lisävarusteita. Uudet iPhone12 -mallit ovat

  • iPhone 12 5G
  • iPhone 12 Pro 5G
  • iPhone 12 Pro Max 5G
  • iPhone 12 mini 5G

iPhone 12 Mini ja iPhone 12 Pro Max ennakkomyynti käynnistyi Elisan verkkokauapassa perjantaina 6.11.2020 kello 15. Toimitukset alkavat 13.11.

iPhone 12

5G:n nopeus. A14 Bionic, nopein siru äly­puhelimessa. Täysin uusi design. Ceramic Shield. Reunasta reunaan ulottuva OLED-näyttö. Yötila jokaisessa kamerassa. Kaikki kahdessa täydellisessä koossa – myös uudessa iPhone 12 minissä.

iPhone 12 Pro

5G:n nopeus. A14 Bionic, nopein siru äly­puhelimessa. Täysin uusi design. Ceramic Shield. LiDAR-skannerilla entistä realistisempia lisätyn todellisuuden kokemuksia. Ammattitason kamerajärjestelmä on optimoitu hämärässä kuvaamiseen – ja viety entistä pidemmälle iPhone 12 Pro Maxissa.

Tekstin lainaus: Elisan verkkokauppa

1 kommentti

  1. iPhone 12 sarja on tehty entistä vaikeammaksi korjauttaa, eli minun mielestäni tästä pitäisi kirjoittaa enemmän. Youtubessa eräs puhelinkorjaaja testaa korjata alkuperäisillä osilla ( vaihtamalla kahden ip12 osia toisiinsa) puhelimia, niin ne eivät toimi. Pitkäaikaisena iPhone puhelimien käyttäjänä ( alkaen 3g—> jokainen malli joka tullut markkinoille) pistää miehittämään, miksi Apple haluaa rajata minun mahdollisuuksiani korjata iPhoneni siellä missä haluan? Mielestäni sen pitäisi olla asiakkaan omalla vastuulla etenkin Applen takuun raukeamisen jälkeen. Toivon myös, että iPhoneen ei koskaan tule erilaista latausporttia, koska se on Applen vahvuus ollut. En mielelläni vaihda valmistajaa.. aion valittaa Applelle näistä epäkohdista, ja jos he eivät tee asialle mitään, vaihdan puhelinmerkkiä, joka tulee olemaan minulle vaikeaa, koska olen tottunut ios-käyttäjä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *