DuckDuckGo ylittää 100 miljoonaa päivittäistä hakukyselyä

Yksityisyyden suojaan keskittynyt hakukone DuckDuckGo on ylittänyt 100 miljoonaa päivittäistä hakukyselyä ensimmäistä kertaa 12 vuotisen historiansa aikana.

Yli neljä miljoonaa käyttäjää on asentanut sovelluksen sekä Android- että iOS-sovelluskauppoihin ja Chrome-laajennukseen, yhtiö uutisoi.

Vuonna 2008 käynnistetty DuckDuckGon hakukone on kuitenkin kaukana Googlesta, mutta viimeisimmät kiistat käyttäjätietojen yksityisyydestä ovat lisänneet hakukoneen käyttöä. Keskimääräinen päivähakumäärä päivässä on lähes 50 miljoonaa, kun taas Google käsittelee yli 3,5 miljardia hakukyselyä päivässä.

DuckDuckGo on valittu oletushakukoneeksi erittäin turvallisessa keskustelualustassa, ja se on usein oletushakukone useiden muiden selainten yksityisissä selaustiloissa.

DuckDuckGo-selaimessa on älykkäämpi salaus ja yksityinen haku – kaikki on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä, kun käyttäjä hakee ja selaa verkkoa. DuckDuckGo esitteli myös täysin uudistetun version selainlaajennuksestaan ​​ja mobiilisovelluksestaan.

Päivitetty sovellus ja laajennus ovat nyt saatavilla kaikilla tärkeimmillä alustoilla – Firefox, Safari, Chrome, iOS ja Android -, jotta käyttäjä voi helposti saada kaikki tarvitsemasi tietosuojatiedot mistä tahansa laitteesta yhdellä latauksella.

DuckDuckGo-selainlaajennuksella ja mobiilisovelluksella on Privacy Grade-luokitus (A-F), kun käyttäjä vierailee verkkosivustolla. Tämän luokituksen avulla käyttäjät voivat nähdä yhdellä silmäyksellä oman suojansa sekä yksityiskohdat siitä mitkä yritykset ovat yrittäneet seurata käyttäjää.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *