Huhu: Vuoden 2021 iMac-mallit useissa väreissä?

Ensimmäistä kertaa iMac G3:n julkaisun jälkeen 1990-luvun lopulla Applen all-in-one-pöytätietokoneessa saattaa tulla useissa väreissä, kertoo Jon Prosser.

Keskiviikkona julkaistussa videossa Jon Prosser kertoo, että vuoden 2021 uudistettu Apple Silicon iMac tulee mustana, valkoisena, vihreänä, sinisenä ja ruusukultaisena. 

Prosser jakoi joitain vuotokuvia uudesta iMac-suunnittelusta. Visuaalisesti se näyttää paljon kuin Applen Pro Display XDR:ltä, jossa on ripaus iPad Pro:ta. 

Suuri ero on kuitenkin se, että tämän vuoden iMac-mallit tulee todennäköisesti eri väreissä. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Apple on tarjonnut iMac-malleja muissakin väreissä.

Prosser myöntää, että nämä ovat vain prototyyppejä, mikä tarkoittaa, että Apple voisi lopulta muuttaa värejä. Hän huomauttaa myös, että mallinnuksissa esitetty perustuu pikemminkin vuoden 2020 iMacin, kuin mihinkään hänen näkemiinsä kuviin tai yleensäkin todisteisiin.

Viimeisin huhu viittaa siihen, että nykyisen (uuden) iMacin nykyisiä prototyyppejä testataan mustalla, vihreällä, valkoisella, ruusukultaisena ja vaaleansinisellä. Nämä värit ovat hyvin samankaltaisia kuin väripaletti, jonka Apple on tällä hetkellä käyttänyt iPad Air-mallien kanssa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *