Hintavertailu ja laatuvertailu

Muutama vuosi sitten tyypillinen verkko-ostaja, joka haluaa ostaa tuotteita vertailee hintoja eri verkkokauppasivustoilla etsien parhaita tarjouksia.

Hintavertailu sivustot ovat yhä suositumpia päivittäin, kun asiakkaat haluavat tietää, mistä he voivat ostaa tietyn tuotteen halvimmalla hinnalla. Nämä vertailu kauppasivustot ovat yksi alustoista houkutella uusia asiakkaita, ja se on myös erinomainen tilaisuus myös jälleenmyyjille. Jos haluaa tehdä hintavertailuja puhelimesta niin internetistä löytyy paljon hintavertailusivustoja Suomeksi kuin ulkomaisia sivustoja. Esimerkiksi yksi ulkomaalaisista hintavertailusivustoista on PhoneArena.com.

Kuluttajat etsivät aina parhaita tarjouksia sijoittaessaan tuotteeseen. Tavallisesti asiakkaat käyttävät hintavertailu-sovelluksia ja verkkosivustoja löytääkseen parhaan hinnan tuotteelle, jonka haluavat ostaa. Mitä enemmän sivustoja kuluttaja vierailee, sitä enemmän rahaa he todennäköisesti käyttävät. Toisin sanoen, mitä kalliimpi tuote, sitä enemmän aikaa ihmiset kuluttavat vertailuun.

Laatuvertailu

Laatuvertailusta on helppo valittaa jos vertailu on perustunut pienissäkään määrin tilaajan tekemään arviointiin. Laatuvertailuun pitäisi osata laittaa sellaisia seikkoja, joista ollaan kyllä valmiita maksamaan. Laatu on yhtä tärkeää kuin kustannukset, joten keskitytään saamaan vastinetta rahalle.

Miksi pitäisi ostaa käytetty puhelin?

Yleensä ainoa todellinen syy ostaa käytetty puhelin on, jos tarvitset ehdottomasti tiettyä ominaisuutta, muotoilutyyliä tai tuotemerkkiä. Tämä olisi täydellinen syy ostaa käytetty puhelin. Jos löytäisit edullisen puhelimen esimerkiksi TradeUP-verkkosivustolta, joka myy ja ostaa käytettyjä puhelimia. Näin voit säästää luontoa ja lompakkoa.

On huomattava, että käytettyihin puhelimiin liittyy rajoituksia. Joillakin heistä ei ole takuuta, joissakin saattaa ilmetä kosmeettisia vikoja, joistakin puuttuu lisävarusteita. Jos kuitenkin tarvitset kipeästi tiettyä ominaisuutta ja paras tapa saada se kohtuulliseen hintaan, on ostaa se käytettynä.

Esimerkiksi Applen iPhone 11-mallissa on melkein yhtä hyvä kamera iPhone 12 -malleissa, ja näillä aika monia samoja ominaisuuksia. Toisaalta uusimmat ja parhaat ominaisuudet eivät välttämättä ole jota etsit, ja siinä tapauksessa saatat haluta ottaa askel taaksepäin ostamalla aiemman sukupolven puhelimen. Esimerkiksi melkein jokaisessa lippulaivassa vuodesta 2018 on takana asennettu sormenjälkitunnistin tai näytön sormenjälkitunnistin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *