Applen odotetaan julkistavan uusia tuotteita Spring Loaded -tapahtumassa 20 huhtikuuta 2021

Apple on virallisesti vahvistanut seuraavan Apple Eventin tiistaina 20. huhtikuuta, ja lähetys Apple Park -pääkonttorista alkaa klo 20 Suomen aikaa.

Kevään aikaisemmissa tapahtumissa Apple on paljastanut uusia iPad-malleja ja erilaisia ohjelmisto- ja palvelupohjaisia tuotteita. Kuitenkin vuonna 2020 toisen sukupolven iPhone SE-malli julkistettiin lehdistötiedotteen eikä tapahtuman kautta.

Vuonna 2019 Apple isännöi tapahtumaa 25 maaliskuuta, jossa Apple esitteli Arcaden, Apple TV + , ja Apple News + -palveluja. Edellinen vuosi toi päivityksen 9,7 tuumaiseen iPad-malliin.

iPad Pro 2021

Tunnettu Apple analyytikko Ming-Chi Kuo ja sekä luotettavista lähteistä peräisin tieto, että tapahtumassa Apple tuo uuden iPad Pro-mallin. Kaikki huhut näyttävät viittaavan siihen, että Apple päivittää lippulaivan iPadit vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Apple TV

Kolme vuotta on jo kulunut siitä, kun Apple on päivittänyt viimeksi Apple TV:n, ja sehän on tosiaan aivan liian pitkä aika, kun otetaan huomioon että Apple käynnisti uuden Apple TV + -palvelun maaliskuussa vuonna 2019.

Uusi iMac design

Näyttää siltä, että vuosi 2021 saattaa olla vuosi, jolloin Apple vihdoin käsittelee all-in-one-Mac-tietokoneensa ikääntyvää alustaa. Tärkeimpien esteettisten päivitysten uskotaan vähentävän näyttöä ympäröivien suurten kehysten määrää, joista jälkimmäiset kasvavat 21,5 tuumasta 23 tuumaan tai 24 tuumaan. Ja tietysti siirtyminen Apple M1 -prosessoriin, joka saapui MacBook Airiin, MacBook Proon ja Mac miniin vuonna 2020. Voimme jopa nähdä ylivoimaisen M1X-prosessorin

Apple haluaa siirtää kaikki Mac-tietokoneet uudelle alustalle, näyttää siltä, että tämä voitaisiin jo paljastaa näkyvän keväällä.

AirTag

Huhuja liikkuu siitä, että Apple käynnistää voimakkaasti huhutun AirTags-seurannan. Ehkä suurin osoitus siitä, että tämä on todella tulossa, on se, että Apple päivitti äskettäin Find My -sovelluksen sisällyttämällä kyvyn löytää merkityt tuotteet ja yhteistyön useiden valmistajan kanssa, jotka integroituvat palveluun. On myös uusia ominaisuuksia, jotka saattavat liittyä AirTagiin.

Uusi Find My Items -ominaisuus voi kuitenkin tarkoittaa sitä, että Applen ei tarvitse käynnistää AirTagia, koska yksi ensimmäisistä kumppaneista on koodauslaite. Chipolo One Spot -haku. Applen Find My -sovellus löytää pian muita kolmannen osapuolen tuotteita.

Uudet iPhone- ja Watch-kotelot

Joka kevät Apple pyrkii julkaisemaan uusia lisävarusteita iPhonelle ja Apple Watchille, ja näyttää siltä että näin tapahtuu myös tänä keväänä.

Kuva uusista iPhone-koteloväreistä on ilmestynyt Twitterissä.

Kerro alla olevaan kommenttiin, mitä sinä odotat että Apple julkaisee?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *