Kotisivut

MINKÄLAISET KOTISIVUT TARVITSET?

Mikä on kotisivujesi tavoite?

Ennen uusien nettisivujen suunnittelua ja rakentamista on hyvä selvittää mikä on nettisivujesi tarkoitus ja tavoite. Näin voidaan valita paras mahdollinen alusta uusille kotisivuille ja valita vain tarvittavat sekä luotettavat lisäosat. Kerro meille tavoitteesi ja nettisivujesi tarkoitus ja me etsimme sopivat lisäosat, joilla toinnot saadaan toteutettua kotisivuillesi.

Mikä kotisivu-alusta sopisi parhaiten www-sivuille?

WordPress soveltuu parhaiten pienempiin nettisivustoihin ja blogi sivustoiksi, sehän on alun perin suunniteltu blogi-ohjelmistoksi. Jos koet tekniset asiat vaikeiksi ja silti haluat avata nettisivut, voi WordPress olla paras ja helpoin vaihtoehto.

Kotisivujen hakukoneoptimointi toimenpiteet

Otamme aina huomioon SEO Hakukoneoptimoinnin uusia nettisivuja rakentaessamme. Huomioimme, että kaikki kuvat, tekstit, otsikoinnit, linkit ja meta-tiedot ovat hakukoneoptimoitu Googlea ja muita hakukoneita ajatellen. Ohjeistamme myös miten itse huomioitte hakukoneet jatkossa kun lisäätte uutta aineistoa nettisivuillenne. On tärkeää että nettisivuille ei lisätä mitään uutta aineistoa jota ei ole hakukoneoptimoitu.

Käyttötuki ja ohjeet nettisivujen muokkaukseen

Teemme kaikista kotisivujesi perustoiminnoista selkeät, kuvalliset ohjeet, joiden avulla voit halutessasi itse muokata ja lisätä aineistoa nettisivuille. Tarvitessasi apua nettisivujen päivittämisessä tai vai jos et itse halua lisätä uutta aineistoa nettisivuillesi ja haluat että joku muu hoitaa sen puolestasi, me voimme huolehtia myös kotisivujesi päivittäisestä huollosta ja uuden aineston lisäämisestä. Kerro meille toiveesi! 

Miten saada Responsiiviset kotisivut?

Kotisivujen responsiivisuus (skaalautuvuus mobiililaitteissa) saadaan aikaiseksi nykyaikaisilla sivupohjilla. Kaikki uudet sivupohjat ovat valmiiksi responsiiviset. Skaalautuvuutta ei tarvitse erikseen koodata tai lisätä. Eri osioiden näkyminen mobiililaitteissa sen sijaan voidaan määritellä erikseen. Sivustot jotka eivät skaalaudu käytettävän laitteen mukaan ovat auttamattomasti vanhanaikaiset.

Tämä on tärkeää jo siksi että suurin osa käyttää internettiä suoraan puhelimellaan eivät enään kotoa käsin tietokoneella. Skaalautuvuus on tärkeää myös siksi että Google huomioi sen indeksoidessaan nettisivut. Kaikki www-sivustot jotka eivät skaalaudu, joutuvat Googlen hakutuloksissa häntäpäähän. Responsiivisuutta ei siis voi enään ohittaa olankohautuksella.

Suunnittelulomake

  Nimi ja sukunimi: (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite: (pakollinen)

  Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

  Kotisivutyyppi

  Tarvitsetko kotisivullesi logon tai graafista palvelua?

  Kerro lyhyesti millaisen logon tarvitset?